Εταιρία

Με αφετηρία το έτος 1950 μια οικογένεια προσφύγων ξεκινά στην πόλη της Δράμας τη διαδρομή της στο χώρο της κατασκευής του επίπλου. Εμπνευστής και δημιουργός της ο Γιώργος Γεωργιάδης που μαζί με τα μικρότερα αδέλφια του Λευτέρη και Γιάννη και οδηγό τους την αγάπη για την κατασκευή του κλασικού χειροποίητου επίπλου στην οποία τους μύησε ο πατέρας τους Θόδωρος Γεωργιάδης ο οποίος εργαζόταν ως επιπλοποιός και στρωματοποιός στην Κωνσταντινούπολη, ιδρύουν το πρώτο μικρό εργαστήριο τους στο κέντρο της πόλης.

Το έτος 1978 και αφού η φήμη τους για την άρτια κατασκευή κλασικού επίπλου έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η εταιρία διευρύνει τις δραστηριότητες της και στη χονδρική πώληση και κατασκευάζει στο 5ο χιλ. Δράμας – Καβάλας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου λειτουργούσε βιοτεχνία-εργαστήριο με σύγχρονο για την εποχή εξοπλισμό καθώς και χώρος δειγματισμού επίπλων, κυρίως για τη χονδρική πώληση αυτών τα οποία η εταιρία προωθεί σε όλη της Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Το έτος 1994 η επιχείρηση περνά στη δεύτερη γενιά η οποία επιλέγει στρατηγικά τη συνέχιση κατασκευής του χειροποίητου επίπλου που καθιστά κάθε προϊόν μοναδικό, συνεχίζει με την ίδια εμμονή την οικογενειακή παράδοση και το έτος 2010 κατασκευάζει -πλησίον του παλαιού εργαστηρίου- νέο εργοστάσιο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εμβαδού 3.000 τμ στις οποίες τοποθετείται μηχανολογικός εξοπλισμός παραγωγής επίπλων τελευταίας τεχνολογίας, ενώ εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο του λιανικού εμπορίου, κατασκευάζοντας επίσης εκθεσιακό χώρο 2.200 τμ στο οποίο οι επισκέπτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έπιπλα κατασκευασμένα από την ίδια την εταιρία μας, κλασικά ή μοντέρνα γραμμής, εγχώρια ή εισαγωγής, διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά και υφάσματα επιπλώσεων, συνεργαζόμενη με τις πιο καταξιωμένες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες – Cocomat, F+M Fos, Join, Veneta Sedie κα

Οι άνθρωποι της εταιρίας

Σήμερα η εταιρία μας λειτουργεί με την επωνυμία «ΥΙΟΙ Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο.Ε.» και εδρεύει στο 5ο χλμ. Δράμας-Καβάλας.

Ο Θόδωρος Γεωργιάδης, απόφοιτος του οικονομικού τμήματος της Ν.Ο.Ε του Α.Π.Θ. είναι ο διαχειριστής της εταιρίας και ο υπεύθυνος της χονδρικής πώλησης.

Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, απόφοιτος της σχολής ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ, σχεδιαστής, είναι ο υπεύθυνος της κατασκευής και του σχεδιασμού των επίπλων.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου, απόφοιτη της Γυμναστικής ακαδημίας του Α.Π.Θ. είναι η υπεύθυνη της λιανικής πώλησης και της διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

Εξελισσόμαστε συνεχώς για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας…